OVER

Ellen Bee Well by EllNa ruim 34 jaar voor een baas te hebben gewerkt, vond ik het nu tijd om iets voor mezelf te gaan beginnen. Een baan waar ik mijn passie in kwijt kan, en mensen kan helpen.
Omdat ik ben begonnen met een kappersopleiding, dacht ik meteen weer terug te gaan in de uiterlijke verzorging, maar dan iets unieks. Waar heeft Venray en omstreken behoefte aan?
Zelf vond ik het lastig om ergens een pedicure te vinden, die ook nog eens de combinatie pakketten aanbood. Dus ik was er eigenlijk al snel uit!

Ik ben met de pedicure opleiding gestart, en heb daarnaast meteen de voetreflex, gelpolish, en manicure opleiding eraan toegevoegd. De combinaties maken het zo bijzonder.

Daarnaast wilde ik in de praktijk ervaren waar nog meer behoefte aan was, en dat was nagelreparaties. Ook dat heb ik meteen opgepakt en kan verbluffende resultaten behalen en daar word ik nu helemaal happy van. Dat de mensen die bij mij komen gelukkig de deur uitgaan.
De tijd nemen voor iedere klant, en samen kijken naar de gepaste oplossing.

Toen ik begin 2020 het bedrijf moest verlaten waar ik bijna 30 jaar had gewerkt, had ik niet durven dromen dat dit zo goed zou gaan, en dat ik zoveel meer plezier in mijn werk kon hebben.
Dus het blijkt maar weer, “daar waren deuren sluiten, openen zich ook nieuwe deuren”
en ben ik achteraf blij dat dit zo is gelopen!

Liefs, Ellen

REVIEWS