Blog

Wist je dat?

Je gelukkig wordt van gezonde, mooie voeten.

Naarmate we ouder worden, krijgen we meer last van klachten aan onze voeten. Meer eelt, waardoor kloven kunnen ontstaan en likdoorns en deze kunnen erg pijnlijk zijn. Het is dus heel belangrijk om regelmatig een bezoek te brengen aan een pedicure, waar je voeten goed verzorgd worden en er mooi uit blijven zien.

Uit onderzoeken blijkt dat maar een kwart van de Nederlanders hun voeten laten verzorgen. Zo jammer, het is buiten de goede verzorging ook nog eens een heerlijke verwennerij en ontspanning.

Ook voor de mannen is dit misschien soms een obstakel maar net zo belangrijk! Of je nu veel staat, zit of loopt. Je voeten hebben goede verzorging nodig, omdat ze het meest belast worden van ons hele lichaam.

Ook merk ik in mijn praktijk dat er nog veel schaamte is, bij mensen die kalknagels hebben. Laat je niet weerhouden door je schaamte en maak een afspraak, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden om eventuele problemen op te lossen.

Dus zet je voetstappen richting Bee Well (happy feet by Ell).

Kwetsnagel, kalknagel, of gebroken nagel? Wat zijn de mogelijkheden?

Heb je een kwetsnagel, kalknagel, of een stuk van je nagel af?
Hier hoef je niet mee te blijven lopen.

Er is een mogelijkheid om deze te laten repareren bij Bee Well.
In mijn galerij een aantal foto's voor én na de behandeling.

Bij twijfel, of afspraak bel of app me gerust voor de mogelijkheden.

 

Praktische combinatie voor mannen ( Happy Feet & Hair)

Ook voor mannen is de verzorging van de voeten erg belangrijk geworden. Daarom heb ik deze combinatie gemaakt, zodat je, én je voeten, én je kapsel op orde hebt!

Hoe efficient is het dan ook om iedere 6 weken, én geknipt, én een pedicure behandeling te boeken op 1 adres voor een mooie prijs? Ook dit is mogeijk bij Bee Well.

Een knip- en pedicure behandeling in één voor maar € 49,50

Zou je tevens een voetreflex behandeling erbij willen boeken, dan kan dat natuurlijk ook met de mooie combinatie prijs van € 69,50 ( pedicure, voetreflex, en knippen).

Tot snel bij Bee Well  "Happy feet and hair by Ell"