PEDICURE

PEDICURE

Een pedicure behandeling klinkt misschien als een overbodige luxe, maar wist je dat het heel belangrijk is om regelmatig naar…
VOETREFLEX MASSAGE

VOETREFLEX MASSAGE

Voetreflextherapie is gericht op het stimuleren van het zelf genezend vermogen van de mens. Door de voetreflexzones volgens een speciale…
GELPOLISH

GELPOLISH

Gelpolish is een cosmetisch product ter verfraaiing en versteviging of bescherming van de nagels. Het heeft vele voordelen t.o.v. nagellak. Het…

BEHANDELINGEN


Wat zit er bij de behandeling inbegrepen?

Volledige pedicure behandeling ( SPA )

Desinfecteren van de voeten. Knippen en frezen van nagels, schoonmaken en verzorgen van de nagelomgeving, verwijderen van overtollig eelt, behandelen van kloven, likdoorns, ingroeiende nagels en schimmelnagels. Daarna een heerlijke voetenscrub, en als afsluiting een verkorte ontspanningsmassage met een verzorgende crème.
+/- 45 min

Kleine pedicure behandeling

Desinfecteren van de voeten. Knippen en frezen van nagels, schoonmaken en verzorgen van de nagelomgeving, verwijderen van overtollig eelt en als afsluiting worden de voeten ingesmeerd met een verzorgende crème.
+/- 30 min

Mini manicure behandeling

Oliebadje, nagelriemen verzorgen, nagels vijlen, nagels lakken en insmeren met een verzorgende crème.
+/- 25 min

Complete manicure behandeling ( SPA )

Oliebadje, heerlijke scrub, nagelriemen verzorgen, ( keuze parafine bad) nagels vijlen en heerlijke ontspannende massage met een verzorgende crème, en ( eventueel ) een nagellak.
+/- 45min

Voetreflex( ontspannings) massage

Een heerlijke ontspanningsmassage van onderbeen en voet met een geurende verwarmde olie, waarna alle reflexpunten worden behandeld. Dit in een heerlijke ontspannen sfeer. Zorg voor een makkelijk zittende broek die makkelijk tot boven de knie kan.
+/-

30 min. 35 euro

45 min  45 euro

Gelpolish

Nagels worden eerst geknipt en verzorgd ( indien nodig eerst gelpolish verwijderd), en daarna een kleur naar wens op de teennagels aangebracht. Deze blijft 6-8 weken zitten. Daarna met een vetencreme ingesmeerd.
De prijzen van alle behandelingen en combinatiepakketten vind je hier.